Rólunk

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!

Engedje meg, hogy cégünk röviden bemutatkozzon Önnek jövőbeni üzleti kapcsolataink reményében.

Cégünk sikeresen működik a hazai építési piacon. Az elmúlt időszak alatt termékeink iránt a piac komoly érdeklődést mutatott. Ez idő alatt számos megrendelőnknek nyújtottunk teljeskörű – tervezés, gyártás, kivitelezés – szolgáltatást. A Construma és BNV kiállításokon való megjelenésünk után elmondhatjuk, hogy termékeink mára országos ismertségnek örvendenek.

Kerítésrendszereink mintázatának sokfélesége, téglastruktúrától a terméskő jellegűig, valamint a különböző fa- és fémbetétekkel való variálhatósága, szabad teret ad a tervező fantáziájának, és lehetőséget a megrendelőnek az építményhez illetve a környezethez illő, egyedi karakterű kerítés kiválasztásához.

A megrendelöktől kapott információk szerint termékünket
azért veszik, mert :

  • gyorsan telepíthető (10m-15m / nap)
  • esztétikus
  • utókezelést nem igényel
  • hosszú élettartamú
  • az ára értékarányos.

Vevőink jobb kiszolgálása érdekében bevezettük az ISO 9001 minőségirányítási rendszert, amely garantálja szolgáltatásaink és termékeink állandó minőségét, folyamatos fejlesztését, és a megrendelői elégedettséget.

Betontermékeink megfelelnek az – ÉMI által végzett vizsgálat szerint – MSZ EN 12839:2001 szerinti szabványban foglalt szilárdsági követelményeknek. Termékeinkről és szolgáltatásainkról – igény szerint – megfelelőségi nyilatkozatot állítunk ki.

Várjuk érdeklődését, munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére.

Papp Sándor
ügyvezető

Érdeklődés