Rólunk írták

Tisztelt Papp Sándor Úr!

Köszönjük, hogy a megrendelt kerítés időben és szépen elkészült.

Köszönjük, hogy a nehéz terep ellenére segítettek kiválasztani a megfelelő megoldásokat.

Köszönjük, hogy utánrendeléssel még a megrendelés után adódó többlet anyagokat beszerezte és megvalósították a kerítést az egész nyomvonalon.

A telepítő csoport munkája rendkívül színvonalas volt, a művezető nagy tapasztalattal irányította a munkát és egymást segítve, nagy lendülettel, szép összmunkát végeztek. Naponta rendezett terepet és tisztaságot hagytak maguk után.

A Rino kerítéssel, az acélhálós kerítéssel és a kettő összekapcsolásával elégedettek vagyunk. Szép lett!

Köszönettel és üdvözlettel:

Ciszterci Nővérek

Kismaros, 2012

Referenciaigazolás:

Az elvégzett munka tárgya es rövid leírása:
2330 Dunaharaszti, Temető u. 26. sz. 571/1 hrsz. alatti ingatlanon álló Mese óvoda utcafronti kerítéseinek bontási munkai és építési munkai.

A szerződés tárgyát képező munka: meglévő kerités bontása után kerítés építése 1,60 m-es magasságban, 240 cm-es betonoszlopokkal, oszloptávolság 1,56 m, oszlopok között RINO típusú 150/40 cm-es, egyik oldalt téglamintás látszóbeton, másik oldalt simított beton felületű — az ajánlatkérésnek megfelelően vegyesen — tömör, áttört es íves betonelemekkel, valamint 1,20x1,47 m-es horganyzott Haidekker kerítéstáblával, 35x35mm-es osztással, 4 mm-es huzalátmérővel.

A fent leírt munkát a Vállalkozó a szerződéses feltéteknek megfelelően, határidőre, I. osztályú minőségben elkészítette. A kerítés építése után grátisz, annak festése is elkészült. A garanciális időszak alatt probléma nem merült fel, az elkészült munka javítása nem vált szükségessé. Az építési munka elvégzése a Megrendelő teljes megelégedésére történt. 

Magyar János

Dunaharaszti önk. műszaki
irodavezető helyettes, 2011

Kérdése van?
Árajánlatunk érdekli?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!